domingo, 31 de mayo de 2009

A por ellos IU, a por ellos IU ...

Hui a segut l'acte central d'EUPV a València, de cara a les properes Europees. Cayo Lara, el nou coordinador és un "tio" potent. Te un discurs clar, net, sense complexos i transmet.
- Transmet que és indignant que ens reclamen, des de l'SGAE, 15.000 € per utilitzar el "A por ellos".
- Transmet que no són tolerables els paraisos fiscals, ni a Gibraltar on hi ha 85.000 empreses i 35.000 habitants (una mitjana alteta), ni a l'estat on ningú pot saber que es fa amb els diners que van a la "Familia Real" (i açò ho dic jo ... la menys real de les famílies).
- Transmet la necessitat d'una major intervenciò pública en sectors estratègics de l'economia, en contra del que han vingut fent PP i PSOE.
- Transmet que en aquesta última declaració de renda els empressaris han declarat una mitjana de 15.000 € d'ingressos (estem parlant de salaris, beneficis a banda) front als 20.000 € de mitjana de la resta de ciutadans (això si que es fraude).
- Transmet que els directius de les grans empreses no poden guanyar 66 vegades més que els seus treballadors.
- La necessitat d'ampliar les cobertures socials i una proposta de destinar 5.000 milions € (front als 150 destinats a salvar la banca), per a donar treball 20h setmanals i 15h de formació
...
I en definitiva deixar clar que si PP i PSOE són distints en materia social o de drets, són enormement coincidents i responsables d'aquesta situació d'Alarma social i drama que viuen moltes famílies a hui en dia.

A POR ELLOS ...

No hay comentarios:

Publicar un comentario