sábado, 8 de enero de 2011

La nova pujada del Fem, és una presa de pèl.

No se si sabreu que Soler ens ha regalat per a l'any nou una nova pujada del fem, als veïns de La Pobla Llarga, ni més ni menys que el 27,5%.

També sabreu que entre 2.006, 2.007, 2.008 ens cobraren de més respecte del que estava aprovat i que en 2.010 ens havien cobrat un concepte que no tocava per que el pagavem al nou consorci.
Resumint que entre una cosa i altra ens han cobrat de més 46,08 € per vivenda i 100,82 € per local comercial.

L'Alcalde ja ha reconegut aquesta cagada, i ha manifestat públicament que la part que havien cobrat indegudament al 2.010, ens la tornarien a l'últim trimestre del 2.010. La part dels anys 2.006, 2.007 i 2008, la tornarien en 2.011.

Bé ... lo meravellós de l'assumpte és que a hores d'ara ja han incomplit, ja que a l'últim rebut del 2.010 no han tornat res.
I per a rematar la feina, el Sr. Soler decideix pujar un 27,5 % el fem, amb l'excusa de que així podrà tornar els diners al 2.011.

Flipant. Es tracta de pujar-nos la taxa, per a ajudar-los a corregir l'errada que tingueren i tornar-nos els diners, amb els diners que paguem de més per la pujada (al menys una part).
Damunt que ens cobraren de més, per la seua nefasta gestió i absència de control, ens pujen la taxa per a que entre tots paguem i cobrim les seues ficades de pata?

No té justificació.

Podeu fer click a la imatge per vore la notícia reflexada al Levante, i vos fique un parell d'enllaços més de premsa. Portal Comarcal i Les provincies

2 comentarios:

  1. s' ho guardaran per a fer campanya com feren en els llibres de text dels col.legis quan hi havia campanya pagaren i després res de res doncs ara faran el mateix tornaran uns pocs diners quan s' acosten el.leccions així funcionen. Jo no entenc com la gent no ho veu o no vol voreu. Deurieu de fer més soroll com fan ells quan els interesa sou massà discrets tots els partits de esquerres i així no avançarem.¡¡¡ ojala camviaren les coses en este poble !!!

    ResponderEliminar
  2. Més soroll? Massa discrets? Home, sincerament, crec que des de fa temps no s'havia fet un seguiment tan exahaustiu de la política municipal, ni distribuit tanta informació com ha fet EUPV en aquesta legislatura.

    ResponderEliminar