domingo, 23 de enero de 2011

Selecció del Taller d'Ocupació

No se si sabreu que a La Pobla Llarga s'ha posat en marxa un Taller d'Ocupació per a la construcció del projecte que teniem pendent del parking de camions i que el PP va prometre ja en l'anterior legislatura, en la que existia un compromís per part de la Diputació de que es faria, però no es va fer.

Jo del que vullc parlar-vos és del procés de selecció. Alguna gent em pregunta i jo l'única cosa que puc dir és que desgraciadament no s'ha donat cap tipus de participació a cap representant de l'oposició.

Es donen una part de punts en base a certs mèrits que has d'acreditar (en el cas dels alumnes/treballadors fins a 4 punts) i altra puntuació per una entrevista (fins a 4 punts també).
Com podeu vore la entrevista puntua tant, com tota la resta.

Entenc els vostres dubtes i no cal que vos explique que pot passar en aquests casos. Per a allunyar dubtés hauria estat recomanable major transparència i participació d'altres sectors (partits i sindicats), al menys com a tasca de control.

Però desgraciadament, això és el que tenim amb la manera de governar del Sr. Soler. L'únic que puc dir, és que estant d'acord amb la iniciativa del Taller d'Ocupació (que fins i tot s'hauria d'haver mogut abans) lamente profundament les formes amb que s'ha fet.

No som responsables, no és la manera amb que nosaltres procediríem.

5 comentarios:

  1. Del tema de la selecció no vull dir moltes coses, ja que tots els que visiten aquest blog saben què ha passat. De totes maneres, i si no et molesta... ací et deixe un enllaç interessant.

    http://elprevaricadorpopular.blogspot.com/

    ResponderEliminar
  2. Jejejeje, d'acord. Saps que si no vols tindre l'enllaç pots eliminar el missatge. Fa molt de fred hui, i això que tinc la calefacció en marxa... no vull imaginar com estaran els alumnes del institut.

    ResponderEliminar
  3. Si home! Com volen fer-me els de cultura al Facebook? http://www.facebook.com/jvicent.dasi/posts/106013869473662

    L'institut ha ingressat hui els diners. Prompte serà primavera.

    ResponderEliminar
  4. Ja vaig vore la publicació...; però ací s'estila la censura.

    Pareix que Conselleria ha sucumbit davant la pressió popular; encara que dins d’uns mesos pot ser no siga necessari comprar gasoil... ja que pareix que van a fer prospeccions en La Pobla (les imatges estan dins del blog)

    (http://elprevaricadorpopular.blogspot.com/)

    ResponderEliminar