jueves, 8 de diciembre de 2011

El Taller d'Ocupació: 2 mesos sense cobrar.

Aprofitant un comentari fet per un ciutadà al Face, vaig a explicar en quin punt estem amb l'assumpte del Taller d'Ocupació, al menys fins on puga llegir de moment.

El projecte de l'aparcament per a camions, s'havia d'executar amb un Taller d'Ocupació, i tenia un pressupost total 448.563,36 €. Formaria 24 treballadors, i també hi participen el director, professors, etc. L'import de l'obra eren uns 300.000 €. La resta serà per la formació i altres despeses. L'obra havia de finalitzar a finals de novembre.

Davant als primers indicis de que alguna cosa no anava bé, demanarem el 11 d'octubre que se'ns deixara consultar l'expedient complet, per comprobar com evolucionava.
El 18 de novembre, ens responen concedint-nos l'accés però resulta que sols tenim accés a la documentació administrativa. Es dir, al procés d'adjudicació, baremació, etc.
Saben perfectament que eixa informació no és la que voliem pq ja la consultarem en el seu moment, així que el passat 2 de desembre tornarem a incidir en que volem accés a tot l'expedient, especialment la part del seguiment tècnic i econòmic.

Estem a l'espera per a poder coneixer i avaluar en detall la situació. Però es preocupant i increïble que la gent estiga sense cobrar (2 mesos que jo sapiga). Ja vorem de qui és la responsabilitat.

PD: Quan demanes informació i et van enredant, sempre pense que alguna cagada nova porten entre mans.

1 comentario:

  1. I qué? com que no tenen vergonya ni tan sols s'excusaran tan gran es la seva prepotencia, ale a papar-se de PP

    ResponderEliminar