miércoles, 9 de mayo de 2012

Una altra del Sr.Alcalde

Els que em seguiu sabeu que fa poc varem tenir la coincidència d'una sessió ordinària del Ple amb un dia de Vaga General. Des d'EU ens sumarem a la jornada de vaga i tot i que demanarem el canvi de dia, aquest no es va produir.
Per a eixe dia EU havia presentat tres mocions que s'havien de debatre i votar (una de caràcter estatal sobre la reforma laboral, altra autonòmica sobre mobilitzacions estudiantils i actuació de la delegada i una última local sobre les retolacions de via pública i edificis municipals en valència).
Com que nosaltres les havíem presentat, i no anàvem a estar per defensar-les, presentarem un escrit demanant que foren retirades i posposades per al següent plenari.

Fins ací la descripció dels fets ... com cregueu que acaba l'història?

Doncs arriba el ple, es dona lectura al nostre escrit demanant la retirada, ho sotmeten a votació (sols estava el PP al Ple) i decideixen que no es retira. Les voten en contra i ... "punto pelota."

Sorpresos? Imagine que no, pq aneu coneixent el procediment del Sr. Soler. Però no em negareu que es trist que el vostre Alcalde actue d'aquesta manera tan "marrullera"?
Després pretenen donar lliçons dient que per a ells no val tot en política. "Por sus actos los conocereis".  

No hay comentarios:

Publicar un comentario