domingo, 8 de enero de 2017

Millores a l'estació de RENFE i reclamar el Jutjat d'Alzira

Pendent de l'últim ple tenia el parlar de les mocions  i dels pregs i preguntes:

Des d'EUPV presentàrem dos mocions:

- Una per a que l'Ajuntament reclama a ADIF que faça millores a la nostra estació de RENFE per a cobrir com a mínim les escales d'accés a les andanes de l'estació. Quan plou l'aigua baixa per les escales i s'acumula als escalons produint una forta sensació d'inseguretat. A més també reclamem que s'amplie la zona coberta.

- L'altra per a reclamar que no desapareixca la sala nº15 de lo penal a Alzira, que obligarà als nostres veïns i veïnes a desplaçar-se a València. Al mateix temps demana la reprovació de la Consellera del govern valencià que sorpressivament ha avalat l'informe del CGPJ que pretenia aquesta desaparició de la sala d'Alzira.

Les preguntes a aquesta última sessió del Ple anaren per a aclarir les següents qüestions:
- Dels tres tècnics d'urbanisme que hi havia a l'Ajuntament, un s'ha jubilat i altre ho farà en breu, quedant sols un d'ells. En certa manera serà un alleugerament necessari en un departament sobredimensionat. Ara bé hem escoltat que l'equip de govern preten signar un conveni amb la diputació per contractar els serveis d'un arquitecte municipal la qual cosa suposaria un cost adicional que no entenem. Hem preguntat sobre els plans al respecte de l'equip de govern.
- Altra per tractar d'aclarir el funcionament correcte o no, de la possibilitat de presentar instàncies al registre municipal des de la pàgina web, utilitzant l'oficina virtual. Jo crec que no funciona, però des de l'Ajuntament s'afirma que sí. És una qüestió que volem aclarir i que haurem d'aclarir. Ací deixe l'intent d'aclarir-ho.

Au ... hui he sigut breu. Que el 2017 vos siga profitós i rebosant de salut.

    

2 comentarios:

  1. L'altre dia vaig demanar, a través de la bustia de la plana web de l'ajuntament,que es regulara el desgavell en les senyals de trànsit al poble. Em van contestar que no era competència de l'ajuntament sino de la policia municipal. Es pot vore quina via cal seguir per resoldre aquest tema ?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Això és un absurd. La policia local és un servei municipal gestionat per l'Ajuntament. Altra cosa és que es tinguen en compte els criteris de la policia i que aquests puguen considerar que l'ordenació és la adequada, que no se si seria el cas. El que resulta evident és que la via adequada per a reclamar un canvi al respecte és la que has seguit, tot i que la forma escrita continua tenint un major pes per la constància escrita que deixa.

      Eliminar