miércoles, 30 de noviembre de 2011

El Pla de Xoc de la DIPU

Volia haver parlat d'açò abans: La Diputació ha aprovat un Pla de Xoc per a ajudar a que els Ajuntaments paguen als proveïdors els seus deutes. Ha otorgat a cada poble en funció de la població un import (a La Pobla Llarga 12.000 €) per a pagar factures i deutes pendents.
Crec que l'Ajuntament diu les factures i les pagarà la Dipu fins a 12.000 €.

Com podeu imaginar varem preguntar en Comissió quin anava a ser el criteri per a decidir quines factures s'incorporaven a aquest Pla. La resposta ... va ser .... "criteri? El de l'Alcaldia." 
Literalment l'Alcalde va dir que faria el que li donara la gana, pq ell tenia que atendre moltes peticions i algunes desesperades. No se si al vore la nostra cara o qué, ràpidament va afegir que de totes maneres si ens arribava coneixement d'algun cas necessitat, que li'l traslladarem pq ell l'atendria.

La nostra preocupació (i així li ho ferem saber) era que aquesta absoluta lliure disposició significara que puguera incloure al pagament als amiguets o la gent propera, creant una situació de disciminació cap a altres situacions.

Ell insistia en que no seria així i que tot el que necessitara excepcionalment el pagament seria atés i que si no podien, els ho explicarien raonadament.

De moment, hem demanat accés a eixe expedient complet i la resposta per escrit del Sr. Alcalde ha segut que no existeix cap expedient complet. DONCS SÍ QUE COMENCEM BÉ !!!!!
Per que serà que no em sorpren?

3 comentarios:

  1. expedient x. Soler transparent com sempre.

    ResponderEliminar
  2. Anem a tornar a demanar-ho, segons Soler en aquell moment no hi havia expedient.

    ResponderEliminar
  3. Però en els comptes que es presentaren abans de les eleccions no parlaven de superàvit de 2010?
    És un problema puntual de liquiditat?
    A mi em pareix que moltes factures estan als calaixos o a saber on...
    De totes maneres, en 12.000 euros em pareix que poc solventaran.
    Lamentable

    ResponderEliminar