martes, 22 de noviembre de 2011

Sobre les eleccions

La veritat es que no tinc massa ganes de dir molt al respecte. En general, crec que aquestes eleccions donen per a poc anàlisi i que el que ha passat es prou clar.

Per tant, aprofitaré per a tocar un cosa diferent tangencialment i si no insistiu massa ja passaré a tornar a centrar-me en qüestions municipals que hi ha moltes i m'agradaria exposar-les poc a poc.

Així que sobre les eleccions, a nivell local, tornem a demostrar convocatòria darrere convocatòria que al poble tenim un bon grup de treball i un important grup de gent que ens anima ai això es reflexa al final. Hem passat de 148 vots a les anteriors generals a 243. En percentatge suposa passar del 4.77% al 8,19%.
Però a mi el que em reforça la idea del bon grup es la comparativa amb els resultats de la circumscripció de València, on EUPV trau el 6,77%. Sempre estem 1,5 o 2 punts per dalt de la mitjana, i té igual de quina convocatòria es tracte. Jo dic que hi ha llocs que estiren del carro i el nostre poble és un d'ells. Si VLC és el 5, nosaltres el 7, si són el 3 nosaltres el 5, si són el 7 nosaltres el 9. Per eixa banda satisfacció.

L'altra qüestió, diferent que volia mencionar és la següent: El PP amb tota la ONA a favor, i la debacle del PSOE, HA PERDUT VOTS !!! Ha passat de 1.581 a 1.457. En percentatge de vot també baixa practicament 2 punts.
Però a més, comparativament observem que a les locals, obtingueren 1.378 vots.

Conclusió ... El PP té més tiró a nivell estatal o autonòmic que a nivell local. Es dir que per a l'Alcaldia és per al que menys el voten. Curios ... vos diu alguna cosa?

1 comentario:

  1. Que la gent comença a cansar-se. Ja guanyaren les últimes municipals pels pèls. I això en tot el desplegament que fan com anar acreditats, fer propaganda demagòcica en les reds socials i tractes de favor constants.
    En fi, crec que és un número que deuria de fer-los reflexionar.

    ResponderEliminar