sábado, 5 de noviembre de 2011

De vergonya ...

Farmàcia La Pobla Llarga
Està clar que el PSOE no pot traure pit, per que encara no estan molt lluny en la memòria, les retallades del Govern central (pensions, reforma laboral, sous, ...) i les reformes fiscals regresives per molt que en campanya s'intente paliar eixa imatge.
Però el que passa a les autonomies on governa el PP no té nom. La sanitat i l'educació pública són les grans afectades. Amn raó EU va llançar un video que es titulava "Rajoy-Rubalcaba, Duelo de Recortadores".

Però es que hui (en realitat s'estan reproduint episodis), amb aquesta notícia que apareix a la premsa, no se si calen molts més comentaris, però jo em faig una reflexió ... 
Als que passen de la política, no ja dels partits que eixa ja és una qüestió més complexa, sino de les decisions que prenen els polítics, com si no anara amb ells, com si no els afectara, de veritat que no vos afecta? 
De veritat que és açò el que voleu?

Notícia tamany original

9 comentarios:

  1. que es queixe la farmacèutica de la pobla de diners!!! igual q els altres del sector!! un sector no lliberat i que en "oscures maniobres" no deixa q qui vullga muntar-se una farmacia puga fer-ho. LIBRE COMPETENCIA JA!! i la de la pobla que va fer tancar l'altra farmacia q es va obrir alli pq ella tenia dos llicències ... dos llicències, un servici al poble!! ole tus coj... que pague a les treballadores!!! arriero somos y en el camino nos encontraremos.

    ResponderEliminar
  2. apart de una mala gestio del pp q es obvia amb el tema de la sanitat hem de fer autocritica per el mal us k la ciutadania española fem de ella, els q es dediken a la politika ho fan per diners no cal ni comentaro, siguen del partit q siguen, pero el q esta en la nostra ma, es fer un bon us d'aquesta bendicio k es la sanitat publica, q no gratis

    ResponderEliminar
  3. açò em recorda a la idea d'apagar els semafors en Olot crec que va ser, una nit i va morir una xiqueta, qués estna esperant que caiga algú per a passar-se la pilota: RESPONSABILITAT!!! i el que vullga cobrar que denuncie si cal però que no utilitze aquestes maniobres

    ResponderEliminar
  4. Del teòric mal ús de la sanitat, diré alguna cosa un dia d'aquests ací mateix, que ara estic un poc liat amb el Ple de demà. Però lo de que "els q es dediken a la politika ho fan per diners no cal ni comentaro", ja et dic jo, que si hagueres de menjar tú del que jo he tret de la política, no et donava ni per a un paquet de "gusanitos".
    Perdona que ho diga sense mala intenció i d'aquesta forma tan còmica. :-)

    ResponderEliminar
  5. Una persona va posar el següent comentari "que manera de preocuparse por tonterias hacer el favor de abrir los ojos y daros cuenta de el cancer del pueblo son los inmigrantes un saludo y abrazo "

    ResponderEliminar
  6. Estic absolutament en desacord. Ni em pareix una tonteria que una persona no puga tenir els medicaments que li fan falta, per que la Conselleria no paga (al magnat de la F1 sí que li paga religiosament), ni crec que els inmigrants del poble tinguen la culpa del govern que patim.

    ResponderEliminar
  7. els de esquerres sempre pose-ho pel mig la formula 1 i de lo q se tracta açi es de la mala praxis de la farmaceutica q tot el poble auria de fer-li un boicot per a baixarli els humos q te i ja voriem com respiraria, p q si ella esta arruinada mon tio es astronauta

    ResponderEliminar
  8. En la denuncia de este jove puguem vorer com va el pais. Este personatge mateixa no té cap malaltia i está fent un gasto tremendo a la seguritat social només per cobrar 400 euros com a malalt, això fa que paguen justs per pecadors. Açò es un xicotet exemple de que la corrupció va desde dalt fins a baix.

    ResponderEliminar
  9. Als dos últims comentaris:
    1.- Efectivament són les dos coses. En primer lloc, la Conselleria que no paga i efectivament destina recursos a saraos absurds, i ho senc molt però la F1 és l'exemple més evident, per això es repeteix tant i ho repetirem ... senzillament és una vergonya. O es que si tú tingueres problemes econòmics i necessitares medicaments per a la familia, tels gastaries en anar a vore el futbol? (per posar un exemple similar)
    2.- De l'últim no ho acabe d'entendre. Estas dient que no està malalt? I per a que es gasta els diners en medicaments? De quins 400 euros parles? Espere que si has de llançar acusacions d'eixe estil o dones proves, o dones la cara.
    Com entendras està molt lleig llançar acusacions sense més des de l'anonimat.
    Si fas les aclaracions et done la meua opinió, però fem-ho des de la serietat, gràcies.

    ResponderEliminar