jueves, 17 de noviembre de 2011

El Butlletí ARA i ACí de tardor 2011.

Hui hem fet el nostre acte electoral a la Casa de Cultura. Em feia por que hi haguera una baixa assistència, però per a ser entre setmana, unes 50 persones és un nombre prou digne.
A la meua intervenció he tractat de ser breu i concis per a traslladar el missatge que entenc que hem de donar. El PSOE ha retallat drets als treballadors, pensionistes, funcionaris, etc. Ha fet polítiques que no podem considerar d'ideari socialista. Per això hi ha gent desencantada, però els dirigents del PSOE ho saben, simplement ens diuen que no tenien més remeí, però que ara serà diferent. Jo no m'ho crec. Crec més en la paraula de la majoria de militants de base socialistes, que en les linies polítiques del partit.

I del PP que vaig a dir. Ací ja ho sabem, paguem més per l'aigua, més pel fem, més per portar els xiquest i xiquetes a l'Escoleta, etc... Si guanya, després d'alguns obsequis fiscals, a les poques dies ens estaran dient que han de retallar l'atur, que la sanitat no és sostenible, que hi ha que pagar per l'educació i per no parlar de com els serveis públics és traslladen al sector privat. De Cospedal, ja diu que amb el que farà Rajoy i haurà protestes, es dir que no ens agradarà gens. Mala barraca, governar en contra de la voluntat de la gent?

HEM DE TRIAR ...

M'agradaria explicar-me més detingudament però tampoc és el lloc. Es faria masa llarg, que al fi i al cap sols volia deixar l'enllaç al nostre últim ARA I ACI (feu click)

No hay comentarios:

Publicar un comentario