lunes, 20 de abril de 2009

Propostes de la Plataforma per l’Ensenyament Públic davant la vaga educativa el 28 d’abril

23 d’abril: campanya de mobilització ciutadana
Per l’ensenyament, tu pintes molt
La Plataforma ha dissenyat una campanya per al 23 d’abril amb el lema Per l’ensenyament, tu pintes molt, prèvia a la vaga i coincidint amb el Dia del Llibre, per tal d’involucrar al màxim nombre de centres educatius, entitats socials, cíviques i culturals i, també, als partits polítics i manifestar públicament el rebuig a la política educativa del govern valencià.
La campanya consisteix en “vestir” la societat valenciana amb el color groc que identifica el moviment. Algunes propostes que fa arribar la Plataforma als partits polítics per a participar en aquesta campanya el 23 d’abril són les següents:
- Lluir roba de color groc en tots els actes en què es participe eixe dia: corbates, camises, llacets, vestits, etc., de color groc.
- Edificis: penjada de llençols, pancartes, cartells de la vaga, etc., de color groc en els balcons i façanes de les seus dels partits polítics. També en els balcons dels ajuntaments, en la mesura de les possibilitats.
- Participar de les accions que s’organitzen aquest dia en totes les localitats (concentracions, accions simbòliques, lectures de manifestos, etc.).
- Emetre comunicats de premsa d’adhesió a la campanya del 23 d’abril i de suport a la vaga del 28A.
Altres accions
Abans del dia 23 i 28A es pot començar a treballar altres accions com:
- Penjar en les pàgines web dels partits el cartell de la convocatòria de vaga de la Plataforma i un link a la web de la Plataforma (http://www.fontdemoradimissio.org)
- Instar a la militància i representants polítics amb blogs, facebooks, etc., a penjar el cartell de la vaga i el link a la web de la Plataforma i a parlar de la mobilització i la vaga.
- Enviar a la militància sms per a participar en les mobilitzacions, tant comarcals com de país, que s’organitzen i, especialment, a les manifestacions del dia 28A, a les 19h.
- Acordar manifestos d’adhesió a la mobilització i a la vaga en els plenaris d’ajuntaments on siga possible.
TOTES LES ACCIONS QUE CONTRIBUISQUEN A LA MOBILITZACIÓ DE LA SOCIETAT EL 23 I 28 D’ABRIL SERAN BENVINGUDES!

1 comentario:

  1. Hola, en relación a la manifestación del día 28 de abril, te invito a leer mi artículo sobre la educación en la Comunitat Valenciana:

    LA MALA EDUCACIÓN:
    http://www.terceraopinion.net/2009/05/03/la-mala-educacion/

    Un saludo.

    ResponderEliminar