miércoles, 2 de diciembre de 2009

La última de Soler: OKUPES AL CEMENTIRI ?

Introducció:
Agarreu-se que ve curva. Com vaig comentar a l'entrada que parlava del cementiri (El cementiri MORT!), la empresa que havia resultat adjudicataria de les obres, es va tirar enrrere. EL 15 d'octubre va notificar a l'Ajuntament que renunciava per que les condicions econòmiques li resultaven perjudicials, però demanava que li tornaren la fiança.

El PP ho va acceptar en el Ple del passat dia 25 de novembre. Ara hauran d'oferir a noves empreses la possibilitat de fer l'obra (encara no ho han fet), i els donaran 10 dies per a presentar les ofertes i les valoraran. Després es tornarà a adjudicar.

Situació Actual:
Hem descobert que a hores d'ara hi ha algú que esta treballant il·legalment fent nínxols al cementiri. L'obra no esta adjudicada, no hi ha permisos, el secretari diu que no pot ser, els tècnics que no tenen ni idea i l'Alcalde que ell no ha autoritzat a ningú.

Conclusió:
Uns extranys, han decidit fer una obra de caritat ara que s'apropa Nadal i s'han plantat al cementiri de La Pobla (el poble haurà estat elegit per sorteig) i s'han ficat a construir nínxols sense més.

Si un dia entreu a casa i trobeu a gent desconeguda reformant-vos la cuina, igual es tracta de la mateixa colla.

Altres Opcions:
Tal vegada un Sr.X, contacta amb l'empresa i li diu votant-se tots els procediments, que l'obra la faran ells. Que no pateixca que ell és amo i senyor, i que per damunt d'ell sols està el Rei (açò és discutible, però bé). La empresa confiada per la fiabilitat del Sr. X decideix començar a treballar i punt.

Però aquesta és una explicació fictícia segur que vosaltres en teniu altres, animeu-se.

PD: EL QUE NO PASSE A LA POBLA NO PASSA A CAP LLOC !!

8 comentarios:

  1. Conjuntament amb els companys del PSOE, hem alçat acta notarial del que estava passant. Ara pareix ser que l'obra l'han parat.

    ResponderEliminar
  2. Pense que és molt simple: no estan construit-se nitxos, són habitacions al estil japonés del nou geriatric i per tant com que l'altra adjudicació està feta i aprovada amb molts diners doncs, ha cambiat la ubicació i punt. L'djudicació dels nitxos com que són per a classes altes (que fins i tot en la mort hi han classes) ha passat a la closa... simple i lògic encara que no deixe de donar-te la raó, tot açò són especulacions de gent amb poc de cap com es el meu i sembla prou però que prou més real que una banda de desaprensius estiga traballant de gorra, saps si fan també reformes de cirugia estètica al mateix preu?

    ResponderEliminar
  3. I la policia no passa a demanar el PERMÍS D'OBRES???? ah!! que tindran massa feina ficant denuncies per altres xorrades.

    ResponderEliminar
  4. No patiu, aquesta corporació, està cubrint-se de gloria. Conforme passe el temps, els poblatans de bon cor, es preguntaràn, ¿qui va ser l'alcalde que va fer aquesta castanya d'ampliaciò del cementeri?
    i algù dirà: el caporal de la banda de cornetes i tambors de la pobla.
    Temps al temps...

    ResponderEliminar
  5. algú podría dir-nos perquè no s'ha conmemorat enguany a La Pobla l'aniversari de la contituciò?... Gracies

    ResponderEliminar
  6. pot ser que jo no m'ha enterat ?

    ResponderEliminar
  7. L'acte es farà el proper divendres dia 11. Des de que està el Sr. Soler, igual es fa el dia de la Dona en Març, que la commemoració de la Constitució pràcticament en Nadal. Supose que es qüestió de que li quadre l'agenda per davant d'altres coses.

    ResponderEliminar
  8. Em referia a que el dia de la Dona igual es fa en abril (ha passat així), el del llibre deu sap quan(ara ni es fa), etc ...

    ResponderEliminar