domingo, 13 de noviembre de 2011

Del Jutge de Pau i la resta d'assumptes del Ple

A l'últim ple, a banda de l'injusta pujada de la Taxa del Clavegueram, que va aprovar el PP en solitari i que em té bastant indignat, hi havia un parell més d'assumptes.

1.- Una modificació a la taxa de l'IBI, per a ajustar el que paguem. En teoria aquesta taxa pujaria per la revisió del valor catastral, però per a compensar-ho es baixa un poc el tipus impositiu. L'efecte sobre els contribuients serà zero, o al menys així ens ho han indicat a pregunta nostra. Es dir ... suposadament es pagarà el mateix. Aquesta proposta va ser aprovada per unanimitat.

2.- L'altra qüestió que fou un poc surrealista, ho dic per la forma en que es va fer, és l'elecció del Jutge de Pau. Hi havia 7 candidats o candidates. 
 El PP va manifestar el seu suport a la candidatura de Fernando Pérez Climent, al temps que preguntava si des d'EU es feia alguna proposta. Nosaltres diguerem que de part nostra no portavem cap recomanació. El PSOE també va manifestar no proposar a ningú en concret.
Fetes aquestes manifestacions el Sr. Alcalde va dir que si algun candidat obtenia 6 vots (majoria absoluta) no calia seguir amb la votació.
Així doncs va passar a votar la proposta de l'Alcaldia (la de Fernando Pérez) amb un resultat de 6 vots a favor (6 PP), i 5 abstencions (5 PSOE i 1 EU).
Amb la qual cosa es va acabar tot amb pa i seba, i "no se supo más".

4 comentarios:

  1. i?no entenc la queixa del final

    ResponderEliminar
  2. No és exactament una queixa pq el resultat haguera estat el mateix, però el normal és demanar els vots a favor de cada candidat i les abstencions. No té sentit, demanar els vots a favor i en contra.
    Si s'ha de triar entre set persones, cadascú haurà de dir la seua preferència, i si hi ha abstenció, però res més.

    ResponderEliminar
  3. Tot té sentit...sobretot quan entra el senyor alcalde i lo primer que diu és..."anem a fer-ho rapidet..."

    ResponderEliminar
  4. d'aixó n'estic d'acord: i eixa frase de " anem a fer-ho rapidet..." se li suma; "tens raó, acabem cuan abans millor"

    ResponderEliminar